Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مدرس نقاشی به کودک با بیان اینکه پرسپکتیو نباید پیش از ۱۲ سالگی به کودکان آموزش داده شود، گفت: اصولا به کودک تا قبل از سن ۱۲ سالگی نباید هیچ آموزش هنری داد مگرآن که خود کودک طالب فراگیری باشد و جستجو کند.

خبرگزاری شبستان-سرویس فرهنگی؛ لیلا ضامنی: شاید بتوان گفت نقاشی برای کودکان نقش زبان را ایفا می کند و می تواند وسیله ای برای  انتقال پیام با محیط پیرامون و والدین خود باشد  اغلب کودکان با نقاشی دنیای درونی خویش را آشکار می کنند و از طریق تصاویری که می کشند می توان به دنیای درونی آنها راه یافت؛ برای همین کشف استعداد کودک در به تصویر کشیدن خود و دنیای اطرافش نمی تواند تنها به صورت بداهه باشد باید کودک آموزش ببینید و این آموزش به کشف خلاقیت در وی کمک خواهد کرد اینکه چه آموزشی ببیند و این آموزش در کجا و توسط چه کسانی به وی داده شود امر مهمی است، سیستم آموزش ما کمتر برای پرورش استعداد های هنری کودکان برنامه ریزی کرده است؛ در برنامه های درسی آموزشی تنها یک  ساعت در هفته  به زنگ هنر اختصاص داده شده است و این ساعت را هم مربیانی پر می کنند که در هنر تخصصصی ندارند و شاید معلم درس دیگری باشند که در ساعت بیکاری به کلاس هنر می آید آیا در این وضعیت کودک می تواند آموزش لازم را ببیند و مهارت هایی را یاد بگیرد؟ خیر فارغ از نظام رسمی اموزشی کلاس های هنری وضعیت متفاوتی دارند بسته به دسترسی مالی خانواده ها و سطح اقتصادی آنها کودکان خود را در کنار آموزش های رسمی که در مدارس می بینند به کلاس های هنری می فرستند که همین کلاس ها درسرنوشت هنری آنها و کشف استعدادهایشان تاثیر دارند البته نباید این را از نظر دور داشت که در مدارس غیر انتفاعی به هنر بیش از آنچه در مدارس دولتی است توجه می شود؛آموزش هنر به کودکان و کشف خلاقیت آنها را با «مونا خوش اقبال» مدرس نقاشی به کودکان به گفتگو نشسته ایم که در زیر می آید:

 

در کشورهای غربی ابزار را به کووک می دهند و کودک شروع به طراحی یا.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. می کند در حالیکه در کشورهایی مثل چین ساختار به گونه ای است که معلم دست کودک را می گیرد و آموزش می دهد، سیستم آموزش هنر به کودکان در کشور چگونه است؟

متاسفانه آموزش هنر در ایران برای کودکان زیرنظر هیچ ارگان و نهاد تخصصی نیست و هیچ گونه نظارت کارشناسانه ای روی این حوزه نیست  و مربیان نقاشی کودک تنها بر اساس نوع تفکر و خلاقیت و صلاح دید شخصی به آموزش کودکان مشغول هستند.

 

آیا نظام آموزشی ما می تواند منجر به خلاقیت هنری در کودکان شود؟

بله نظام آموزشی ما می تواند منجر به خلاقیت هنری در کودکان بشود؛ چنانچه مربیان هنر کودک با متد روز دنیا آشنا باشند و آگاه به اصول اساسی و درست آموزش کودکان باشند می توانیم شاهد پیشرفت های بزرگی در این حوزه باشیم و آثار خلاقانه ای را از کودکان دریافت کنیم.

 

در آموزش بویژه هنر نقاشی در کودکان پرسپکتیو مسئله مهمی است،آیا باید به کودک پرسپکتیو یاد داد یا نه؟

اصولا به کودک تا قبل از سن 12 سالگی نباید هیچ چیز در هنر آموزش داد مگرآنکه خود کودک طالب فراگیری باشد و جستجو کند.

 

آشنایی کودکان با محیط های هنری چقدر می تواند در پرورش هنری آنها تاثیر گذار باشد؟

بسیار بسیار زیاد؛ در تمام دنیا برنامه های منظمی در نظام آموزشی کودکان برای بازدید از موزه ها و گالری ها و مرکز هنری وجود دارند که کودکان از سالهای نخست با آثار هنرمندان و نامهای بزرگان هنر در کشورشان آشنا می شوند. امید داریم این مهم روزی در کشور ما نیز از پایه های اصلی آموزش کودکان در این حوزه باشد.

 

 آیا بردن کودکان به گالری های هنری می تواند در  نگاه کودکان به زندگی و هنر تاثیر گذار باشد؟

بله بدون شک بسیار مهم است.

 

آیا منعی برای بردن کودکان به گالری ها وجود دارد، اگر مواردی هست ذکر کنید ؟

خیر هیچ مانعی تا جایی که من می دانم برای این مورد وجود ندارد .

پایان پیام/32

منبع: شبستان

کلیدواژه: خطبه های نماز جمعه دهه کرامت خبرگزاری شبستان قوه قضائیه نماز جمعه شهید بهشتی اوقات فراغت شهادت امام صادق ع امام صادق ع استان بوشهر ۱۲ سالگی پرسپکتیو آموزش کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۲۲۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،     مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی گفت: برنامه پیشگیری از تنبلی چشم سال گذشته در بین ۱۶۲ هزار و ۶۸۲ نفر از کودکان ۳ تا ۶ استان اجرا شد.

پروین محمدپوری، با اشاره به برنامه های اجرایی معاونت پیشگیری بهزیستی استان در سال گذشته افزود: در این مدت پنج هزار و ۱۲۳ تماس با دفتر مشاوره و خدمات روانشناختی بهزیستی برای مشاوره تلفنی با خط ۱۴۸۰ انجام و همچنین طرح آگاه‌سازی با تأکید ویژه بر خود مراقبتی برای یکهزار و ۳۳۱ نفر از دختران و زنان استان از سوی دفتر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اجرا شد.

محمدپوری، با بیان اینکه مأموریت اصلی دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی، توانمندسازی افراد در معرض آسیب و آسیب دیده اجتماعی است،گفت: ارائه خدمات تخصصی به موقع به گروههای هدف، مطالعه و تحلیل وضعیت موجود آسیبهای اجتماعی، ارائه راهکار لازم به نهادهای مربوطه و شناسایی مناطق آسیب زا در انجام مداخلات لازم را از اهداف دفتر آسیب دیدگان اجتماعی بهزیستی اعلام کرد.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی، با اشاره به فعالیت اورژانس اجتماعی استان در سال گذشته هم گفت: در این مدت ۹ هزار و ۶۵۳ تماس شامل اختلالات حاد خانوادگی، کودک آزاری، سالمند آزاری، همسرآزاری و معلول آزاری با اورژانس اجتماعی استان برقرار شده که از این تعداد سه هزار مورد پذیرش مداخله انجام و پنج هزار نفر از خدمات سیار بهره مند شدند.

دیگر خبرها

  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • دومینوی آسیب‌ها با میکاپ دختربچه‌ها
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • نگاهی به کتاب «خداشناسی قرآنی کودکان»/ شما خدا را می‌شناسید؟
  • دومینوی آسیب‌
  • خزعلی: دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  • سینمای سیار کودک و کارگاه آموزش رایانه در خاش افتتاح شد
  • لوگوی ۹۰ سالگی دانشگاه تهران منتشر شد
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • نخستین دور گفتگوهای روسیه و اوکراین با میانجیگری قطر انجام شد