Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، حمید نجف زاده اظهار کرد: «شوخ طبعی از شاخص‌های مهم خلاقیت است، حس شوخی و شوخ طبعی در فضای خانواده بسیار حائز اهمیت است زیرا مستقیم به رشد خلاقیت کودک کمک می‌کند.»

وی افزود: «مدارس باید تلاش کنند، خلاقیت‌های بالقوه در دانش‌آموزان را شناسایی کرده و فرصت های لازم برای رشد آن را فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نیل به این هدف بها دادن به تخیل کودکان فوق العاده مهم است و از مهترین راهبردهای مدارس سما شیروان پرورش تخیل و خلاقیت کودکان، ارائه اطلاعات لازم و مفید به آنان و همراه کردن فعالیت تخیلی کودکان با شناخت و آگاهی و فعالیت های تجربی است.»

نجف زاده ادامه داد: «معلمان مدارس و مراکز پیش دبستانی سما این واحد با فعالیت‌هایی نظیر ایجاد سوالات تازه در ذهن دانش‌آموزان، پرورش حس کنجکاوی، تکمیل اشیا و امور نیمه تمام مثل تکمیل جملات ناتمام و داستان‌های ناکامل تصاویر و نقاشی‌های نیمه تمام، لمس اشیا از نزدیک با استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی و امکانات موجود، بازی های فکری، تبدیل وسایل خراب و بی مصرف به اشیا تزئینی، انواع و اقسام کاردستی، نقاشی، ترکیب رنگها، خلق اشکال جدید در نقاشی و هنر، آموزش اعداد و رنگ‌ها، آموزش خطوط منحنی، شکسته و راست، آموزش اشکال هندسی با استفاده از نرمش‌های ورزشی قدرت خلاقیت دانش‌آموزان را افزایش می‌دهند.»

حمید نجف زاده سما شیروان

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۹۲۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، فرشید کرمی، افزود: با هدف احیاء و زنده نگه داشتن ورزش باستانی و پهلوانی، ترویج و توسعه فرهنگ پهلوانی، تقویت روحیه فداکاری، جوانمردی و احیاء فضائل اخلاقی در بین دانش آموزان، طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد به اجرا درآمد. 
وی، گفت: در طرح شهید طوقانی با اجرای ورزش صبحگاهی با ضرب آهنگ ورزش زورخانه‌ای و در ذیل سند تحول بنیادین، تحقق ساحت‌های اعتقادی، اخلاقی و ساحت زیست بدنی دنبال می‌شود. 
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در این طرح مراسم صبحگاهی در مدارس معین آغاز می‌شود گفت: استعدادیابی در حوزه ورزش زورخانه‌ای یکی از اهداف طرح شهید طوقانی است. 
فرشید کرمی با اشاره به اینکه در این طرح ۲۵ دانش آموز آموزش دیده مرشدی در مدارس حضور یافته و در مراسم صبحگاهی به دانش آموزان مدرسه مربوطه ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی را آموزش می‌دهند افزود: این دانش آموزان آموزش دیده مرشدی از مدارس شهر‌های یاسوج، چرام و دهدشت هستند. 
وی، گفت: ورزش زورخانه‌ای یکی از هویت‌های ملی ما محسوب شده که در پرورش جسمی، روحی و معنوی و رشد تحصیلی دانش آموزان تاثیر بسزایی دارد.

دیگر خبرها

  • بررسی علت بازماندگی از تحصیل ۲۰ گویه در خوزستان
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد 
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند